Over Buono IJs en Koffiehuis

Over ons

Vanaf mijn 12de werk ik al in de horeca. Van jongs af aan voel ik een passie voor de horeca en zorg ik graag voor anderen.

Mijn eerste werkervaring begon achter de bar bij het voetbalveld, voetballers verzorgen in de derde helft!!! Een paar jaar later (Op mijn 15de) begon ik in het kappersvak, omdat ik graag met mensen wilde werken, daarnaast werkte ik in de horeca bij evenementen en in het verenigingsleven. Mijn hart lag en ligt nog steeds bij het werken in de horeca.

De ideeën van een eigen zaak in de horeca kwamen tot leven. Ik had weer meegedraaid op een evenement en één ding stond vast, ik wil mijn eigen ijs- en koffiehuis.  Ik besloot daarom de daad bij het woord te voegen.

Hoe pakken we het aan en met welke producten? Hoe komen we aan de beste koffie en ijs, want de kwaliteit moet goed zijn. Na grondig onderzoek hebben we de juiste producten gevonden die passen bij de kwaliteit die bij ons zo hoog in het vaandel staat.

In oktober 2014 openden we onze deuren, de zon scheen en we verkochten onze eerste ijsjes. Leuke reacties en eerste gasten die er tot op de dag van vandaag nog steeds zijn. Inmiddels draaien we op volle toeren met veel plezier en passie!